سبد خرید
70 تا از کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی که باید بدانید

70 کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی

4.3/5 - (6 امتیاز)

در این مقاله سعی بر این شده است که کامل ترین و جامع ترین کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی برای تمامی دسته افراد حمع آوری شود. لطفا برای کسب اطلاعات کافی درباره کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی، برای توصیف مواد غذایی، تکنیک‌ها، و تجهیزات مختلف از کلمات کاربردی زیر می‌توانید استفاده کنید:

فهرست مطالب

Ingredients (مواد غذایی)

    • Flour (آرد)
    • Sugar (شکر)
    • Salt (نمک)
    • Pepper (فلفل)
    • Eggs (تخم‌مرغ)
    • Butter (کره)
    • Oil (روغن)
    • Milk (شیر)
    • Cheese (پنیر)
    • Vegetables (سبزیجات)
    • Meat (گوشت)
    • Fish (ماهی)

Cooking Techniques (تکنیک‌های آشپزی)

    • Bake (پخت در فر)
    • Boil (جوشاندن)
    • Grill (کباب کردن)
    • Fry (سرخ کردن)
    • Saute (سرخ کردن با روغن کمی)
  • بنر آموزش زبان
    بنر آموزش زبان
    • Steam (بخارپز)
    • Roast (پخت در سینی)
    • Simmer (پخت به آرامی)
    • Blanch (جوشاندن و سپس خنک کردن)
    • Poach (پختن در آب کم آب)

Kitchen Tools (تجهیزات آشپزخانه)

    • Knife (چاقو)
    • Cutting board (تخته برش)
    • Pot (قابلمه)
    • Pan (ماهیتابه)
    • Oven (فر)
    • Blender (مخلوط‌کن)
    • Mixer (میکسر)
    • Grater (رنده)
    • Whisk (تخم‌مرغ‌زن)
    • Ladle (قاشق مکعب‌زن)

Food Preparation (آماده‌سازی غذا)

    • Chop (خرد کردن)
    • Slice (برش دادن)
    • Dice (خرد کردن به قطعات کوچک)
    • Grate (رنده کردن)
    • Peel (پوست گرفتن)
    • Mix (مخلوط کردن)
    • Stir (هم زدن)
    • Knead (نیاز دادن تا مخلوط شود)
    • Marinate (ترکیب کردن در مرق)
    • Season (چشم‌پزشکی کردن با ادویه و چشمه‌های گیاهی)

Flavors and Tastes (طعم و مزه‌ها)

    • Sweet (شیرین)
    • Sour (ترش)
    • Spicy (تند)
    • Bitter (تلخ)
    • Salty (شور)
    • Savory (خوشمزه)
    • Mild (ملایم)
    • Tangy (تند و تیز)
    • Rich (غنی)

Meal Types (نوع غذا)

    • Breakfast (صبحانه)
    • Lunch (ناهار)
    • Dinner (شام)
    • Snack (میان‌وعده)
    • Appetizer (پیش‌غذا)
    • Main course (غذای اصلی)
    • Dessert (دسر)
    • Side dish (غذای جانبی)
    • Soup (سوپ)

Food Presentation (ارائه غذا)

    • Garnish (تزئین)
    • Plating (تزئین ظروف)
    • Presentation (ارائه ظاهری)
    • Serving (سرو کردن)
    • Arrange (ترتیب دادن)

Food Safety (امنیت غذایی)

    • Clean (تمیز کردن)
    • Wash (شستن)
    • Cook thoroughly (پخت کامل)
  • لغات کاربردی آشپزی
    لغات کاربردی آشپزی
    • Refrigerate (یخچال کردن)
    • Cross-contamination (آلودگی متقابل)

Cooking Times and Temperatures (زمان‌ها و دماهای پخت)

    • Preheat (گرم کردن قبل از پخت)
    • Boiling point (نقطه جوش)
    • Medium heat (حرارت متوسط)
    • Low heat (حرارت پایین)
    • High heat (حرارت بالا)
    • Simmering (غلیظ کردن)
    • Boiling (جوشاندن به شدت)
    • Baking time (زمان پخت در فر)
    • Roasting time (زمان پخت در سینی)
    • Cooking time (زمان پخت)

Food Containers (ظروف غذایی)

    • Plate (بشقاب)
    • Bowl (کاسه)
    • Dish (بشقاب غذا)
    • Casserole dish (ظرف کاسرول)
    • Tupperware (ظرف‌های مخصوص نگه‌داری)
    • Serving platter (ظرف سرو)
    • Tray (سینی)

Taste Descriptors (توصیف‌های طعم)

    • Delicious (لذیذ)
    • Flavorful (خوشمزه)
    • Savory (خوش‌عطر)
    • Tangy (تند و تیز)
    • Bland (بی‌طعم)
    • Zesty (تند و طعم‌دار)
    • Crispy (شیرین)
    • Tender (لطیف و نرم)
    • Juicy (آبدار)

Cooking Methods (روش‌های پخت و آشپزی)

    • Stir-fry (تفت دادن)
    • Sauté (سرخ کردن با روغن کمی)
    • Grill (کباب کردن)
    • Steam (بخارپز)
    • Boil (جوشاندن)
    • Pan-fry (سرخ کردن در ماهیتابه)
    • Roast (پخت در سینی)
    • Deep-fry (سرخ کردن عمیق)
    • Barbecue (استخوان گوشت کباب کردن)

Food Groups (گروه‌های غذایی)

    • Fruits (میوه‌ها)
    • Vegetables (سبزیجات)
    • Proteins (پروتئین‌ها)
    • Grains (غلات)
    • Dairy (لبنیات)
    • Legumes (حبوبات)
    • Nuts (مغزها)

Dietary Preferences (ترجیحات رژیمی)

    • Vegetarian (گیاه‌خوار)
    • Vegan (گیاه‌خواری کامل)
    • Gluten-free (بدون گلوتن)
    • Dairy-free (بدون لبنیات)
    • Low-carb (کم‌کربوهیدرات)
    • Paleo (پالئو)
    • Keto (کتو)
    • Mediterranean (مدیترانه‌ای)

Cooking Terms (اصطلاحات آشپزی)

    • Recipe (دستور پخت)
    • Simmer (غلیظ کردن)
    • Baste (سس پخت)
    • Broil (ریزویی کردن)
    • Deglaze (تمیز کردن زیر کاسه)
    • Reduce (کاهش دادن)
    • Fold (تاپوپ کردن)
    • Blanch (جوشاندن و سپس خنک کردن)
    • Garnish (تزئین)

Food Preservation (نگه‌داری غذا)

    • Freeze (یخچال کردن)
    • Can (بسته‌بندی)
    • Preserve (حفظ کردن)
    • Pickle (خیارشور)
    • Ferment (تخمیر کردن)

Culinary Styles (سبک‌های آشپزی)

    • French cuisine (آشپزی فرانسوی)
    • Italian cuisine (آشپزی ایتالیایی)
    • Asian cuisine (آشپزی آسیایی)
    • Mexican cuisine (آشپزی مکزیکی)
    • Indian cuisine (آشپزی هندی)
    • Mediterranean cuisine (آشپزی مدیترانه‌ای)

Meal Planning (برنامه‌ریزی وعده‌های غذایی)

    • Menu (منو)
    • Appetizer (پیش‌غذا)
    • Main course (غذای اصلی)
    • Side dish (غذای جانبی)
    • Dessert (دسر)
    • Course (دوره)
    • Recipe book (کتاب دستور پخت)
    • Shopping list (لیست خرید)

Culinary Terms (اصطلاحات آشپزی)

    • Al dente (به‌صورت ملایم)
    • Caramelization (کارامل‌شدن)
    • Emulsify (ترکیب دو ماده غیر قابل ترکیب به وسیله امولسیون)
    • Parboil (پختن به آبجوش)
    • Almondine (با بادام)
    • Au gratin (راکان)
    • à la carte (انتخابی)
    • Sous-vide (زیر آب)
    • Mirepoix (ترکیبی از سبزیجات و گوشت برای پخت)

Food Pairing (ترکیب غذاها)

    • Wine pairing (انتخاب مناسب برای شراب)
    • Cheese pairing (ترکیب با پنیر)
    • Flavor profile (مشخصات طعم)
    • Complement (مکمل کردن)
    • Contrast (تضاد)

Special Diets (رژیم‌های ویژه)

    • Gluten-free diet (رژیم بدون گلوتن)
    • Vegetarian diet (رژیم گیاه‌خواری)
    • Vegan diet (رژیم گیاه‌خواری کامل)
    • Paleo diet (رژیم پالئو)
  • دسته بندی لغات آشپزی
    دسته بندی لغات آشپزی
    • Keto diet (رژیم کتو)
    • Low-sodium diet (رژیم کم‌نمک)
    • Low-fat diet (رژیم کم چربی)

Food Allergies and Intolerances (حساسیت‌ها و ناخوشی‌های غذایی)

    • Allergen (آلرژن)
    • Lactose intolerance (ناتوانی در تحمل لاکتوز)
    • Nut allergy (حساسیت به مغزها)
    • Gluten sensitivity (حساسیت به گلوتن)
    • Shellfish allergy (حساسیت به مواد دریایی)
    • Cross-contamination (آلودگی متقابل)

Cooking Measurements (واحد‌های اندازه‌گیری در آشپزی)

    • Teaspoon (قاشق چایخوری)
    • Tablespoon (قاشق غذاخوری)
    • Cup (پیمانه)
    • Ounce (انس)
    • Pound (پوند)
    • Gram (گرم)
    • Kilogram (کیلوگرم)

Food Presentation Techniques (تکنیک‌های ارائه غذا)

    • Plating (تزئین ظروف)
    • Garnish (تزئین غذا)
    • Food styling (استایل غذا)
    • Food arrangement (ترتیب غذا در بشقاب)
    • Presentation skills (مهارت‌های ارائه)

Regional and Ethnic Cuisines (آشپزی‌های مناطق و اقلیم‌ها)

    • Thai cuisine (آشپزی تایلندی)
    • Japanese cuisine (آشپزی ژاپنی)
    • Chinese cuisine (آشپزی چینی)
    • Greek cuisine (آشپزی یونانی)
    • Indian cuisine (آشپزی هندی)
    • Tex-Mex cuisine (آشپزی تگزاسی-مکزیکی)

Food Terms for Cooking Techniques (اصطلاحات مرتبط با تکنیک‌های پخت)

    • Sear (سرخ‌کردن با داغی زیاد)
    • Blanch (جوشاندن و سپس خنک کردن)
    • Parboil (پختن به آبجوش)
    • Poach (پختن در آب آرام)
    • Flambé (استفاده از الکل و اشعال آن)
    • Sous-vide (پخت در دمای کم آب)

Food Textures (ساختارهای غذایی)

    • Crispy (شیرین)
    • Crunchy (چسبنده)
    • Creamy (خامه‌ای)
    • Chewy (لجنی)
    • Flaky (خرده‌پاک)
    • Tender (لطیف و نرم)
    • Juicy (آبدار)
    • Crumbly (خرد شونده)

Baking Terms (اصطلاحات پختن در فر)

    • Dough (تست و نان خمیری)
    • Yeast (خمیرمایه)
    • Proofing (اثبات خمیر)
    • Rise (خمیر دهی)
    • Kneading (نیاز دادن)
    • Baking sheet (سینی پخت)
    • Baking powder (پودر پخت)

خلاصه و پایان مقاله

امیدواریم از مطالعه مقاله کالوکیشن کاربردی زبان انگلیسی استفاده لازم را برده باشید. اگر قصد شرکت در این آزمون را دارید، تمرین، مطالعه و آمادگی می‌تواند به شما کمک کند تا نتایج مثبتی کسب کنید و به دستاوردهای آینده‌ی خود در کشورهای انگلیسی‌زبان دست پیدا کنید. حتما برای مطالعه مقالات بیشتر کالوکیشن کاربردی زبان انگلیسی را مطالعه کنید.

کانال تلگرامی ایران بریتانیا
کانال تلگرامی ایران بریتانیا

در کانال تلگرامی مرکز زبان ایران بریتانیا آموزشهای رایگان به صورت ویدئو و فایل های تصویری و حتی پادکست های حرفه زبان انگلیسی آورده شده است.. برای اینکه تمامی کالوکیشن کاربردی زبان انگلیسی به صورت رایگان دانلود کنید در کانال تلگرام ایران بریتانیا مشاهده کنید. امیدواریم که از کالوکیشن کاربردی زبان انگلیسی استفاده را برده باشید و در صورت هر گونه سوال درباره آزمون با ما در ارتباط باشید. اگر برای شرکت در آزمون های بین المللی مانند دولینگو و یا آیلتس آماده می شود اینجا کلیک کنید.

سوالات متداول درباره کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی

در این قسمت به برخی از سوالات متداول درباره کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی پاسخ داده شده است که لطفا یا دقت مطالعه بفرمایید:

1- با دانستن تمامی کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی که در بالا اشاره شده است به چند درصد لغات کلی تسلط خواهم داشت؟ بیش از  درصد 90

2- چرا این کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی بسیار مهم هستند؟ این کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی هم برای افرادی که قسد مهاجرت داشته و تمامی افرادی که به عنوت شغل آشپزی را برگزیده اند بسیار مهم است.

3- چطور این کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی را حفظ کنیم؟ با جمله سازی با کلمات کاربردی آشپزی در زبان انگلیسی میتوانید این کلمات را مسلط شویید.

6 comments

  1. عالی من همیشه سایت شما دنبال میکنم مرسی.

    1. درود به شما. با تشکر بیان نظر شما. حتما عضو کانال تلگرامی ایران بریتانیا به نشانی IRANBRITISH شوید

  2. همتا کاملی

    tanks

  3. سعیدی کیا

    جال بود

  4. من استفاده کردم مرسی.

  5. من آشپز هستم سایت شما هر روز دنبال میکنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *