سبد خرید
گرامر hope در زبان انگلیسی با 5 مثال ساده

گرامر hope در زبان انگلیسی با چند مثال ساده

2/5 - (1 امتیاز)

در این مقاله گرامر hope به صورت کامل تدریس شده است و تمامی نکات طلایی مروط به این گرامر و نحوه کاربرد گرامر hope بیان شده است. همچنین گرامر hope را با i wish  یکی از مهمترین گرامر های زبان انگلیسی است مورد مقایسه قرار دادیم. برای تسلط کامل بر گرامر hope لطفا تا انتهای این صفحه با ما همراه باشید.

معرفی گرامر hope در زبان انگلیسی

فعل hope یکی از فعلهای مهم در زبان انگلیسی است که به معنی امیدوار بودن میباشد. کاربرهای مختلفی درباره این گرامر بیان شده است. اینجا به برخی از این ساختارها و کاربرد در جملات مختلف و معنای مختلف اشاره میکنیم.

گرامر hope با فرمول زیر در زمان حال ساده به کار میرود:

Subject + hope(s) + that + subject + present verb

برای مثال:

(من امیدوارم که او به مهمانی بیاید.) I hope that she comes to the party

 (او امیدوار است که آنها روز تولدش را فراموش نکنند.) He hopes that they don’t forget his birthday

در این ساختار گرامر hope بیان حس و حال در زمان حال را نشان میدهد که هنوز هم امکان انجام آن وجود دارد.

معرفی گرامر hope در زبان انگلیسی
معرفی گرامر hope در زبان انگلیسی

همچنین، فعل hope در زمان گذشته با فرمول زیر به کار میرود:

Subject + hoped + that + subject + past verb

برای مثال:

(او امیدوار بود که او آزمون را قبول شود.) She hoped that he would pass the exam

(آنها امیدوار بودند که باران در روز عروسیشان ببارد.) They hoped that it wouldn’t rain on their wedding day

همچنین، فعل hope به صورت مستقل و بدون استفاده از that نیز قابل استفاده است. به عنوان مثال:

(امیدوارم که روز خوبی داشته باشی.) I hope you have a good day

(او امیدوار است که سال آینده به اروپا سفر کند.) He hopes to travel to Europe next year

در این ساختار برای عملی به کار می رود که انتظار عملی در گذشته بوده و انجام نشده است.

کاربرد گرامر hope در آینده

برای استفاده از فعل hope در زمان آینده، میتوانید از فرمول زیر استفاده کنید:

Subject + will + hope + that + subject + present verb

برای مثال:

(من امیدوار خواهم بود که هفته آینده به مهمانی من بیایید.) I will hope that you come to my party next week

(آنها امیدوار خواهند بود که در تعطیلاتشان باران نبارد.) They will hope that it doesn’t rain during their vacation

همچنین، میتوانید از فرمول زیر نیز استفاده کنید:

Subject + hope(s) + to + verb (infinitive)

این فرمول بیانگر این است که شخصی برای چیزی امیدوار است و به دنبال آن میرود. در این حالت، فعل to از قبل از فعل اصلی استفاده میشود.

برای مثال:

(او امیدوار است روزی دنیا را سفر کند.) She hopes to travel the world one da

(او امیدوار است که یک خانه در منطقه روستایی بخرد.) He hopes to buy a house in the countryside

مقایسه گرامر hope و wish

فعل hope و wish هر دو به معنای امیدوار بودن هستند، اما در استفاده و کاربرد آنها تفاوتهایی وجود دارد.

فعل hope بیشتر برای بیان امید یا آرزویی که قابل دستیافتن است، مورد استفاده قرار میگیرد. به عبارت دیگر، امید برای این است که چیزی در آینده برآورده شود یا اتفاق بیفتد. مثلا:

(امیدوارم سال آینده در کارم ترفیع بگیرم.) I hope to get a promotion at work next year

(او امیدوار است که پسرش در آزمون رانندگیش موفق باشد.) She hopes that her son passes his driving test

از سوی دیگر، فعل wish برای بیان آرزویی استفاده میشود که ممکن است قابل دستیافتن نباشد. به عبارت دیگر، ممکن است آرزوی بیان شده نتواند به واقعیت تبدیل شود. مثلا:

(آرزو دارم که بتوانم به خوبی فرانسه صحبت کنم.) I wish I could speak French fluently

 (او آرزو میکند که در دوران جوانی بیشتر سفر کرده باشد.) She wishes she had traveled more when she was younger

بنابراین، هرچند که hope و wish هر دو برای بیان امید و آرزو استفاده میشوند، اما در استفاده از آنها تفاوتهای مهم وجود دارد.

اصطلاحات کاربردی برای گرامر hope

۱. Hope against hope: به معنی امیدوار بودن در شرایطی که به نظر غیرممکن به نظر میرسد.
مثال:

She was hoping against hope that her lost dog would come back home

۲. High hopes: به معنی امیدواری خیلی زیاد برای چیزی.
مثال:

We had high hopes for our new business, but it didn’t succeed

۳. False hope: به معنی امیدواری ناامیدکننده و بیمعنی.
مثال:

I don’t want to give him false hope about our relationship

۴. Beyond hope: به معنی بیامیدی و عدم امیدواری به حل یک مشکل.
مثال:

The car was so damaged that it was beyond hope of repair

۵. Hope springs eternal: به معنی همیشه امید بهترین راه حل است.
مثال:

Despite all the difficulties, hope springs eternal and we will keep trying

امیدواریم از آموزش گرامر hope در زبان انگلیسی استفاده کامل را برده باشید و تمامی موارد و نکات کلیدی گرامر hope در انگلیسی را با دقت آموخته باشید. برای دسترسی رایگان به تمامی گرامر آموزش زبان انگلیسی حتما از این صفحه بازدید کنید. همچنین برای مطالعه گرامر how much اینجا کلیک کنید.

تست های چهارگزینه ای گرامر hope

در این قسمت ۱۰ تست چهارگزینه ای درباره گرامر hope آورده شده است لطفا با دقت این سوالات را بررسی کنید و با توجه به توضیحات گرامر hope که در بالا آورده شده است پاسخ درست را انتخاب کنید.

 Which of the following sentences uses the verb ‘hope’ correctly

a) I hopes to see you soon
b) She hopes that she will win the lottery
c) They hope going to the beach tomorrow
d) He hope that he can buy a new car

Answer: b) She hopes that she will win the lottery

 Choose the correct sentence using “hope” in the present tense

a) You hoped to be on time for the meeting
b) I’m hoping you’ll get better soon
c) She will hope to finish her work by 5 o’clock
d) They were hoping to take a trip to Europe

Answer: b) I’m hoping you’ll get better soon

 Which sentence is an example of using “hope” in the past tense

a) I hope to become a doctor someday
b) She hopes to go to the party tonight
c) We were hoping to catch the last train home
d) He hopes to start his own business next year

Answer: c) We were hoping to catch the last train home

Which sentence correctly uses the verb hope

a) He hopes that he will fail the exam
b) She hopes that it raining tomorrow
c) They hope to visit their grandparents next week
d) We hopes to see the movie tonight

Answer: c) They hope to visit their grandparents next week

۵. What is the correct form of “hope” in the future tense

a) hoped
b) hoping
c) will hope
d) had hoped

Answer: c) will hope

Which sentence correctly uses the verb “hope” with the preposition for

a) They hope he comes early
b) She hopes to pass the test
c) He hopes for a better job
d) We hope to see you soon

Answer: c) He hopes for a better job

Which sentence correctly uses the verb “hope” in negative form

a) She hopes that he will arrive on time
b) They hope for a sunny day at the beach
c) I hope you don’t mind if I leave early
d) He hopes to win the lottery this week

Answer: c) I hope you don’t mind if I leave early

 What is the gerund form of the verb “hope

a) hoping
b) hoped
c) hopeable
d) hopeness

Answer: a) hoping

 Which sentence correctly uses the verb “hope” with the word “that

a) He hopes finish his work by 5 o’clock
b) She hopes no one comes to the party tonight
c) They hope the weather is nice tomorrow
d) We hope that we can have dinner together

Answer: d) We hope that we can have dinner together.

 Choose the correct sentence using “hope” in the past perfect tense

a) He had hoped to buy a new car last year
b) They had hoped to go to the beach today
c) She had hoped to see the movie last night
d) I had hoped that he will come to the party

Answer: a) He had hoped to buy a new car last year

پس از حل کردن گرامر hope تمامی پاسخ ها را بررسی کنید.

مشاوره با مرکز زبان ایران بریتانیا

شما عزیزان می توانید ما را در کانال تلگرامی ایران بریتیش که زبان آموزان مختلفی عضو هستن و انتقال تجربه در آزمون های مختلفی وجود دارد مشاهده کنید همچنین در  اینستاگرام ایران – بریتیش جستجو نمایید.  حتما از فروشگاه دوره های آموزش زبان انگلیسی هم دیدن نمایید. همچنین حتما از مقاله های موجود برای آزمون سلپیپ استفاده کنید. مجموعه ایران بریتانیا بهترین امکانات و مجموعه های آموزش زبان انگلیسی را برای شما عزیزان تدارک دیده است.  در ادامه میتوانید برای کسب بسته های خودآموز سلپیپ که پکیج سلپیپ می باشد و همچنین پکیج دولینگو به صفحه های مورد نظر مراجعه فرمایید. مرکز زبان ایران بریتانیا تمامی کتاب های زبان انگلیسی را به صورت کاملا رایگان در اختیار داوطلبین عزیز قرار می دهد. با بالاترین کیفیت آموزشی.

برای شرکت در کلاس های تخصصی آزمون های بیین المللی مانند آیلتس و یا تافل و دولینگو و غیره با مرکز زبان ایران بریتانیا تماس حاصل فرمایید. مرکز زبان ایران بریتانیا برای تعیین سطح رایگان تمامی کاربران مواردی گنجانده شده است که به صورت کاملا رایگان میتوانید در آزمون آزمایشی شرکت کرده و همچنین برای مشاوره با مرکز ایران بریتانیا میتوانید با این مرکز تماس حاصل فرمایید و از راهنمایی و مشاوره این مرکز و مشاوران دلسوز ما برخوردار شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *